TRAŽITE RADNIKE?

Home  >>  TRAŽITE RADNIKE?

Poslodavci najbolje znaju koliko je za posao važno imati prave ljude na pravom mjestu te da oni često čine razliku između uspjeha i neuspjeha tvrtke. Isto tako znaju da zadatak pronalaženja pravih ljudi i njihovog administriranja nije lagan te da iziskuje puno znanja, iskustva i vremena. Korištenje usluga agencije za zapošljavanje IMA POSLA pomaže Vam u tom zahtjevnom zadatku i omogućuje Vam da se posvetite onome u čemu ste najbolji – vašem poslu dok brigu o radnicima prepuštate nama.

Upoznajte se s našim uslugama.

usluga selekcije djelatnika slika

 

 

Usluga selekcije djelatnika uz korištenje najmodernijih selekcijskih alata. Naše iskustvo, znanje i mreža kontakata naše su komparativne prednosti u pronalasku adekvatnih kandidata.

 

 

usluga privremenog zapošljavanja slika

 

 

Usluga ustupanja radnika omogućuje Vam brzo, jednostavno i fleksibilno zapošljavanje prilagođeno Vašem proizvodnom, prodajnom i poslovnom ciklusu.

 

 

usluga mystery shopping slika

 

 

Saznajte kako Vas vide vaši kupci i korisnici i kakvo je Vaše prodajno osoblje u kontaktu s kupcima. Naši tajni kupci prema utvrđenim scenarijim objektivno mjere iskustvo Vaših kupaca.

Etički kodeks 2

 

U poslovanju i odnosu prema poslu, kandidatima, zaposlenicima, korisnicima i zakonima i zakonskim propisima vodimo se najvišim profesionalnim, moralnim i etičkim načelima u skladu s našim Etičkim kodeksom poslovnog ponašanja IMA POSLA.